VOL
〰️
VOL 〰️
Een sous vide apparaat houdt een waterbad nauwkeurig op een bepaalde temperatuur waardoor je gerecht een exacte garing bereikt zonder aan te branden.
Sous-vide komt uit het Frans en betekent ‘onder vacuüm’. De producten die je wilt bereiden worden eerst vacuüm verpakt en vervolgens gegaard in een waterbad op een constante temperatuur. Deze bereiding zorgt voor een perfect (en voorspelbaar!) resultaat en biedt bovendien talloze mogelijkheden voor smakelijke gerechten.
Tijdens deze kookworkshop neemt Michka je mee in de wereld van de sous-vide bereidingen en inspireert je met nieuwe recepturen, de techniek achter het apparaat en wat theorie zodat je thuis als volwaardig sous-vide koker aan de slag kunt gaan.
Datum: 16 juli 2023
Tijd: 14:00-17:00
Beschikbaar 8 plekken (kleinschalige workshop!)
Kosten: 125 euro per persoon
Inbegrepen: alle drankjes (fris/water/huissiroop/wijn/bier/alcoholvrij/koffie/thee)
Door de betaling & reservering ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de kookstudio. Bij annulering in minder dan 14 dagen vooraf de kookworkshop vindt geen restitutie plaats. Wel kun je iemand in jouw plaats sturen mocht je zelf onverwachts niet kunnen aanschuiven.