culinair plezier in de keuken
culinair plezier in de keuken
“KOKEN IS ALTIJD HET ANTWOORD”
KOOK EN VIER SAMEN!
Boek een gezellige privé thema kookworkshop of relaxte keukenborrel met je team, vrienden of familie. Vier je verjaardag, feest of jubileum met elkaar in onze grote keuken en maak de herinnering samen blijvend!
VerBIND MET COLLEGa’s!
Kook samen met je collega’s en kies uit diverse thema’s. Versterk de teambuilding en maak bovenal lol met elkaar in een andere setting dan je werkplek. Leuk en leerzaam!
ECHT BETER LEREN KOKEN!
Leer beter koken tijdens onze unieke en zelf opgezette kookcursus. Of je nu al langer kookt of net begint deze cursus brengt jou gegarandeerd verdieping in de keuken. Zo leer je begrijpen waarom er snij,-kook,- en bereidingstechnieken zijn en wat er nu precies gebeurt in de pan of oven op welke temperatuur.
DOE MEE!
Sluit alleen of samen aan bij de kookworkshops of kookclubavonden die in onze agenda staan ingepland. Een leuke manier om zelf beter te leren koken en nieuwe mensen te leren kennen!
SCHUIF AAN!
Gasterij de Gezusters en Chef Michka slaan hun handen ineen. Om de maand geven zij jouw een unieke Hoeksche culinaire ervaring op een net zo uniek natuureiland Tiengemeten. Het table d’hôte menu wordt bereid met de mooiste producten uit de Hoeksche Waard. De wijntjes worden door de jongens van Baltazar geschonken.
“Een beleving die je meeneemt naar huis”
leer iets nieuws en sta versteld van jezelf
“En als iets mislukt probeer je het de volgende keer gewoon opnieuw”
leer iets nieuws en sta versteld van jezelf
“En als iets mislukt probeer je het de volgende keer gewoon opnieuw”
Onze volledig professionele uitgeruste keuken is een plek waar je je snel op je gemak zult voelen. Wij hebben nauw contact met de boeren uit de Hoeksche Waard en dit zie je terug tijdens het koken en op je bord. De Hoeksche smaken worden verrijkt met culinaire invloeden van over de hele wereld. Er is ruime keuze uit diverse kookthema’s; hierdoor leer jij altijd wel iets nieuws en dat maakt koken in onze kookstudio nou zo leuk!
4-gangen menu
Onze 4-gangen kookworkshop gaat over mooie en culinaire bordjes. Niet alleen techniek en smaak zijn bij deze kooksessies super belangrijk. Ook de opmaak van de borden wordt tot in detail doorgedacht. Kies voor hoofdrollen van lokale vis, vlees en groentes de kookworkshop Hoeksche Waard of ga terug naar de basis met de Siciliaanse pure kookworkshop.
shared dining
Onze shared dining kookworkshops draaien om het koken en delen van diverse kleine gerechten met je kook- en tafelgenoten. Hierdoor kook en proef je verschillende culturen, ingrediënten, smaken en dat allemaal in één workshop. Kies uit Ibiza (warm & fris), Bali (pittig & aromatisch), Japan (umami), Sri Lanka (vol & kruidig) of het Midden-Oosten (mediterraan & friszuur).
Wij zijn aangesloten bij Slow Food Nederland en geloven in een good, clean en fair voedselsysteem