4 plekken vrij

〰️

4 plekken vrij 〰️

In de zomer is het tijd om te bbq’en! Maar je staat bij de slager en kiest weer voor de standaard worstjes, spiesjes en burgers? Bovendien zijn deze allemaal al gekruid en kun je niets meer veranderen aan de smaak. Anno 2025 kun je daar echt niet meer mee thuis komen.

Daarom organiseer ik voor het 5e jaar deze speciale kleinschalige bbq kookworkshop van twee dagen om je te inspireren om zo met zelf uitgekozen vlees de perfecte bbq te organiseren. Ik ga je leren droge en natte marinades te maken, grote en kleine stukken vlees te bereiden én hoe je met de temperatuur van de barbecue kunt spelen voor een optimale garing.

Hoe ziet de workshop eruit?

DAG 1 : THEORIE; introductie, droge en natte kruidenrubs, sous-vide, sauzen, bijgerechten, marinade en theorie hierachter

DAG 2: PRAKTIJK; afgaren, roken, houtskool, briketten, direct en indirect en smullen!

GA JIJ DE BBQ UITDAGING MET MIJ AAN?

Deze unieke kookworkshop duurt twee dagen, omdat we ook met de sous-vide (24 uur) gaan werken en we natuurlijk een aantal marinades (varken/rund/kip/vis/vega) lekker lang willen laten intrekken. Na dag 2 neem je wat over is mee, zodat je zelf het weekend op zondag 6 juli je eigen perfecte bbq thuis kunt organiseren. En anders vries je het in!

Datum: 4 en 5 juli 2025

  • Beschikbaar: 8-10 plekken (kleinschalige kookworkshop!)

  • Tijd: 18:00-21:00

  • Kosten: 295 euro per persoon inclusief overgebleven vlees voor mee naar huis

  • Inbegrepen: alle bbq drankjes (fris/water/huissiroop/wijn/bier) 

Door de betaling & reservering ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de kookstudio. Bij annulering in minder dan 14 dagen vooraf de kookworkshop vindt geen restitutie plaats. Wel kun je iemand in jouw plaats sturen mocht je zelf onverwachts niet kunnen aanschuiven.