1 plek vrij
〰️
1 plek vrij 〰️
WIL JE LEREN OM NOOIT MEER JE VLEES TE VERPESTEN? Te rauw, te gaar je weet niet wat je doet?
Dit is je kans!
Tijdens deze kookworkshop van 3 uur geeft Michka uitleg over verschillende manieren om bepaalde delen van het rund te bereiden. Ook gaan we aan de gang met een kleine kiprollade.
Na een gedeelte theorie geeft chef Michka een demo over het bakken van een steak in de pan op het fornuis. Na vragen, voelen, proeven en kijken ga je zelf aan de gang. Je mag het zo vaak proberen als je wil.
Na het bakken is het tijd om te gaan snijden. Een precieze klus want als je vlees verkeerd snijdt dan maak je het juist onbedoeld taaier in plaats van malser. Terwijl je juist zo goed hebt gebakken.
Daarna is er tijd voor een kleine rollade en bereiding in de oven.
Datum: woensdag 4 juni 2024
Tijd: 18:00-21:00
Beschikbaar: 4 plekken
Kosten: 85 euro per persoon
Inbegrepen: alle drankjes (fris/water/huissiroop/wijn/bier/alcoholvrij)
Door de betaling & reservering ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de kookstudio. Bij annulering in minder dan 14 dagen vooraf de kookworkshop vindt geen restitutie plaats. Wel kun je iemand in jouw plaats sturen mocht je zelf onverwachts niet kunnen aanschuiven. Dit geldt ook voor cadeaubonnen.