VOL
〰️
VOL 〰️
Van grond tot mond experience
In 5 zaterdagen (of met Pasen) van februari tot november 2023 neemt Chef Michka je mee in en om de Hoeksche Waard bij bevriende boeren, producenten, voedselgekkies en andere enthousiastelingen die jou meenemen in hun wereld. Wat voor producten maken zij, hoe maken zij deze producten en vooral waarom. Wat is hun geheim?
De academie gaat om de experiences en de kijk op het proces om bepaalde ingrediënten te produceren. We gaan op 5 locaties op bezoek en krijgen daarbij een bijzondere rondleiding en mogen ook de handen uit de mouwen steken. Op sommige locaties gaan we aan de slag met de ingrediënten en soms nemen we de spullen mee terug naar de kookstudio. De locatie die het verse weg ligt is Yerseke. De rest is maximaal 30 minuten in en om de Hoeksche Waard.
Het programma is helemaal op maat samengesteld en op één bijzondere locatie word jij als foodie uitgedaagd en gaan we terug naar onze roots als jager en verzamelaar lang geleden. Durf jij deze academie met chef Michka aan?
3 juni asperge steken en bereidingen experience (Brabantse Wal) 150 euro
23 september kaas maken bij Booij 120 euro
21 oktober oester vaartocht en proeverij experience (Yerseke) 175 euro