VOL
〰️
VOL 〰️
Na het succes van voorgaande jaren komt er weer een masterclass. Vlak voor de kerst echt een inspiratie. Dus hobbykoks en zoetekauwers opgelet!
In 3 masterclasses neemt Chef Michka je mee in de wereld van de zoete fantasie. IJs, mousses, cremeux, gel, knappertjes/krokantjes, diverse deeg- en beslagsoorten en karamel komen uiteraard aan bod.
Na deze masterclass ben je in staat je eigen vingerlikkende dessert te bedenken en uit te voeren. En dit net voor de feestdagen nodigt natuurlijk uit voor een fantastisch kerstthuisdiner!
Een hoofdgerecht bestaat vrijwel altijd uit groentes, vlees/vis en aardappels/rijst of bijvoorbeeld bonen. Je hoeft hier niet eens meer over na te denken of je maakt een lekkere combinatie tussen al deze elementen. Maar dan is het dessert aan de beurt en blijft de creativiteit toch vaak uit. Het bakje ijs, pudding of vla komt tevoorschijn en met een toefje slagroom of chocolade wordt deze afgemaakt. Dat kan toch veel spannender? Tijd voor een geheel nieuwe inspiratie masterclass bij de kookstudio in Numansdorp.
Tijdens deze masterclass ga je leren om een waanzinnig lekker dessert te ontwerpen, samen te stellen, te bereiden/koken en te presenteren. Uit welke elementen bestaat een dessert? Wat voor texturen bestaan er en hoe maak je deze? Welke smaken kun je combineren in een dessert?
Exclusieve kleine groep van maximaal 12 deelnemers.
Data: 3, 10 en 17 december 2023
Tijd: 14:00-17:00 uur
Kosten: 240 euro per persoon
Inbegrepen: 2 drankjes & zoetigheid (fris/bronwater/huislimo/koffie/thee)
Zelf meenemen: je favoriete dessert bord/schaal van thuis + to go bakjes.
Door de betaling & reservering ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de kookstudio. Bij annulering in minder dan 14 dagen vooraf de kookworkshop vindt geen restitutie plaats. Wel kun je iemand in jouw plaats sturen mocht je zelf onverwachts niet kunnen aanschuiven. Dit geldt ook voor cadeaubonnen.