KERSTMENU 2024
Na 6 jaar succesvolle kerst afhaalmenu’s, dit jaar een nieuw menu met inspiratie uit Sicilië met Hoeksche ingrediënten. Alles met aandacht voor jou gekookt en keurig verpakt met duidelijke (makkelijke) kookinstructies. Stap voor stap met een luxe menukaart voor op tafel en een instructie flyer met kleurenfoto's voor in de keuken. Fine dining met kerst en dat bij jou thuis op tafel zonder stress in de keuken. Voor 24, 25 of 26 december.
Veel kookstudio liefde en 100% gezelligheid voor bij jou thuis. Met bijpassende wijnen.
Afhalen op 24, 25 en 26 december op afspraak na reservering
MENU
Amuse
Gerookte ui, gemarineerde venkel en meringue van winterwortel
Voorgerecht
Brioche van bisque van rivierkreeft, mousse van rivierkreeft,
verse Hollandse garnalen en gepofte quinoa
Vega: variatie brioche met pompoen bereidingen
Tussengerecht
Spies van aardpeer met gekarameliseerde boter,
Siciliaanse amandelen en Hoeksche hazelnoten met haringkaviaar
Hoofdgerecht
Zoete aardappel mousseline, chips van cavolo nero, zoet-zure Hoeksche uitjes,
Siciliaanse gemarineerde eendenborst met Tomasu lak
Vega: geblakerde zoet-zure chili kool met Tomasu lak
Kaas
Siciliaanse en Hoeksche kazen met crème van pistache
Dessert
Pavlova met witte chocolademousse, suikerbietenkaramel,
Italiaanse Amarene kersen en passievrucht
5 gangen 70 euro (zonder kaas)
6 gangen 85 euro (met kaas)
Oesters per stuk (dicht) 3,50 euro
Michka’s brood en bietendip bij amuse 5,50 euro
Michka’s zelfgebakken rozemarijnbrood voor bij de kaas 3,50 euro
BIJPASSENDE WIJNEN per fles
KOMT BINNENKORT ONLINE WIJNEN VAN BALTAZAR
LET OP! Het menu is geheel glutenvrij (op de soya na) en het menu is volledig zwangerproof.
Het gehele menu is ook vegetarisch mogelijk. WAUW!
Je kunt reserveren tot 20 december aanstaande
KLIK HIER VOOR MEER INFO EN RESERVEREN