KERSTMENU 2024

Na 6 jaar succesvolle kerst afhaalmenu’s, dit jaar een nieuw menu met inspiratie uit Sicilië met Hoeksche ingrediënten. Alles met aandacht voor jou gekookt en keurig verpakt met duidelijke (makkelijke) kookinstructies. Stap voor stap met een luxe menukaart voor op tafel en een instructie flyer met kleurenfoto's voor in de keuken. Fine dining met kerst en dat bij jou thuis op tafel zonder stress in de keuken. Voor 24, 25 of 26 december.

Veel kookstudio liefde en 100% gezelligheid voor bij jou thuis. Met bijpassende wijnen.

Afhalen op 24, 25 en 26 december op afspraak na reservering

MENU

Amuse

Gerookte ui, gemarineerde venkel en meringue van winterwortel

Voorgerecht

Brioche van bisque van rivierkreeft, mousse van rivierkreeft,

verse Hollandse garnalen en gepofte quinoa

Vega: variatie brioche met pompoen bereidingen

Tussengerecht

Spies van aardpeer met gekarameliseerde boter,

Siciliaanse amandelen en Hoeksche hazelnoten met haringkaviaar

Hoofdgerecht

Zoete aardappel mousseline, chips van cavolo nero, zoet-zure Hoeksche uitjes,

Siciliaanse gemarineerde eendenborst met Tomasu lak

Vega: geblakerde zoet-zure chili kool met Tomasu lak

Kaas

Siciliaanse en Hoeksche kazen met crème van pistache

Dessert

Pavlova met witte chocolademousse, suikerbietenkaramel,

Italiaanse Amarene kersen en passievrucht

5 gangen 70 euro (zonder kaas)

6 gangen 85 euro (met kaas)

Oesters per stuk (dicht) 3,50 euro

Michka’s brood en bietendip bij amuse 5,50 euro

Michka’s zelfgebakken rozemarijnbrood voor bij de kaas 3,50 euro

BIJPASSENDE WIJNEN per fles

KOMT BINNENKORT ONLINE WIJNEN VAN BALTAZAR

LET OP! Het menu is geheel glutenvrij (op de soya na) en het menu is volledig zwangerproof.

Het gehele menu is ook vegetarisch mogelijk. WAUW!

Je kunt reserveren tot 20 december aanstaande

KLIK HIER VOOR MEER INFO EN RESERVEREN