5E JUBILEUM KERSTMENU 2023

Na 5 jaar succesvolle kerst afhaalmenu’s, dit jaar de lekkerste gerechten van de afgelopen 5 jaar! Alles met aandacht voor jou gekookt en keurig verpakt met duidelijke (makkelijke) kookinstructies. Stap voor stap met een menukaart voor op tafel en een instructie flyer met kleurenfoto's voor in de keuken.

Veel kookstudio liefde en 100% gezelligheid voor bij jou thuis. Met bijpassende wijnen.

Afhalen op 24, 25 en 26 december op afspraak na reservering

MENU

Amuse

Cremè van spliterwten met miso, gerookte bloemkool,

knapperige quinoa en Affilla cress

Voorgerecht

Bisque van Noordzeevis en schaaldieren met seizoensvis,

Zeeuwse mosselen en bieslook

Vega: Michka’s krotensoep uit het kookboek met appel en balsamico

Tussengerecht

Gestoofde prei van de barbecue, winter truffel,

hangop van geitenyoghurt met vanille en Atsina cress

Hoofdgerecht

Puree van knolselderij, rouleau van wild Hoeksch gevogelte met paddenstoelen jus,

zuurkool en appel en verse tijm

Vega: Michka’s gepofte knolselderij schnitzel uit haar eigen kookboek!

Kaas

Zachte Franse geitenkaas gevuld met vijg tijdens het rijpen en

geserveerd met verse vijgenjam

Dessert

Witte chocolade panna cotta, granita van prosecco met groene appel,

bosfruit en karamel

5 gangen 66 euro (zonder kaas)

6 gangen 77 euro (met kaas)

Oesters per stuk (dicht) 3,50 euro

Brood en rouille voor bij de bisque 3,50 euro

Notenbrood van Bussing voor bij de kaas 3,50 euro

KLIK HIER VOOR MEER INFO EN RESERVEREN