5E JUBILEUM KERSTMENU 2023
Na 5 jaar succesvolle kerst afhaalmenu’s, dit jaar de lekkerste gerechten van de afgelopen 5 jaar! Alles met aandacht voor jou gekookt en keurig verpakt met duidelijke (makkelijke) kookinstructies. Stap voor stap met een menukaart voor op tafel en een instructie flyer met kleurenfoto's voor in de keuken.
Veel kookstudio liefde en 100% gezelligheid voor bij jou thuis. Met bijpassende wijnen.
Afhalen op 24, 25 en 26 december op afspraak na reservering
MENU
Amuse
Cremè van spliterwten met miso, gerookte bloemkool,
knapperige quinoa en Affilla cress
Voorgerecht
Bisque van Noordzeevis en schaaldieren met seizoensvis,
Zeeuwse mosselen en bieslook
Vega: Michka’s krotensoep uit het kookboek met appel en balsamico
Tussengerecht
Gestoofde prei van de barbecue, winter truffel,
hangop van geitenyoghurt met vanille en Atsina cress
Hoofdgerecht
Puree van knolselderij, rouleau van wild Hoeksch gevogelte met paddenstoelen jus,
zuurkool en appel en verse tijm
Vega: Michka’s gepofte knolselderij schnitzel uit haar eigen kookboek!
Kaas
Zachte Franse geitenkaas gevuld met vijg tijdens het rijpen en
geserveerd met verse vijgenjam
Dessert
Witte chocolade panna cotta, granita van prosecco met groene appel,
bosfruit en karamel
5 gangen 66 euro (zonder kaas)
6 gangen 77 euro (met kaas)
Oesters per stuk (dicht) 3,50 euro
Brood en rouille voor bij de bisque 3,50 euro
Notenbrood van Bussing voor bij de kaas 3,50 euro
KLIK HIER VOOR MEER INFO EN RESERVEREN